TRGOVINA

Preduzeće d.o.o.„I-CRNI“ se bavi veleprodajom i maloprodajom svih vrsta građevinskih materijala, vodomaterijala, elektromaterijala, boja i lakova, vijaka, keramike i sanitarija.

U Baucentru „I-CRNI“ na lokaciji Puškari bb- Cazin, ostvarujemo maloprodaju građevinskih materijala, dok se na adresi Lojićka bb-Cazin nalazi skladište za veleprodaju roba.

Naš cilj je pružiti svim kupcima u interakciji s njima, vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine, te pažljivo odabran asortiman kvalitetnih građevinskih roba kako bi kupac ostvario željeni benefit.

Kroz rad s kupcima i dobavljačima, želimo biti najbolji trgovački subjekt koji će distribuirati građevinske materijale, te biti standard i mjerilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja: kupcima prvi izbor pri kupovini, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su kvalitet, uslužnost, povjerenje, inovativnost i razumijevanje potreba kupaca

Close Menu
Translate